OP HET MOMENT KUNNEN WE DOOR OMSTANDIGHEDEN EVEN GEEN NIEUWE HONDEN OPVANGEN.

wij met yeda & bones

Wij – Astrid & Jan – met Yeda en Bones.

Heb je plannen om er lekker tussenuit te gaan en en gun je je lieve maatje (Golden Retriever) ook een leuke vakantie?

Dan bezorgen mijn vrouw Astrid, ik en onze eigen Iris jouw trouwe viervoeter graag een fijne tijd

Wij wonen op de rand van Haarlem waar we de honden op een heerlijke locatie kunnen uitlaten en lekker laten rennen

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, maken we enige tijd voor de vakantie een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We gaan dan eerst een stukje met de honden samen wandelen en bespreken daarna nog het één en ander onder het genot van een kopje koffie.

 

 

Iris en Sticker

Op deze manier kunnen de honden alvast een beetje aan elkaar wennen en is het voor jou ook prettig om te weten waar en bij wie je hond gaat verblijven.

Het is wel wenselijk dat de hond luistert (dit i.v.m. het loslopen) en dat de hond met een slappe lijn kan lopen, aangezien we ook wel door een woonwijk lopen af en toe. 

De kosten zijn 15€ per dag exclusief voer.

Wij kunnen maximaal 1 hond per keer opvangen.

 

Yeda en Mira

Na het logeren krijg je een verslag en een cd/dvd met foto’s die gemaakt zijn tijdens de logeerpartij. Ook krijgen onze gasten alle extraatjes die onze eigen hond ook krijgt.

Als je meer wilt weten over de opvang, schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. Ik vertel je graag meer.

Meer foto’s van onze logees en de omgeving zie je in het Fotoalbum Vakantieopvang en op de Blog kun je meer lezen over het verblijf.

 

 

Gouden groet,

 

 

________________________________________________________________________________________

Enige Aanbevelingen:

Geweldig oppasadres!!!
Ik kan iedereen dit oppasadres aanraden! Wanneer wij op vakantie gaan brengen wij Lana met een gerust hart naar Jan en Astrid. Ze zorgen ervoor dat Lana zelf ook vakantie kan vieren! Lana is altijd blij om Jan, Astrid en Yeda weer te zien en tijdens de vakanties werden wij ook steeds op de hoogte gehouden met leuke mailtjes en foto’s. Kortom: als je een betrouwbaar en adresje zoekt dan ben je hier aan het juiste adres!

Roëlla

—————–
Daar kan geen kennel tegenop!!
Shanti en mijn vorige honden Iwan en Mylo zijn meerdere keren door Jan en Astrid opgevangen. Ze hebben het altijd geweldig gehad. Uren lang lopen en volop de aandacht in de huiselijke sfeer. Daar kan geen kennel tegenop!!

Edith

—————–
TOP logeeradres!
Wouwwwwww, wat een fantastisch mooie site heb je gebouwd!!! Echt van jou Jan, en zo leuk geschreven! Ik geniet van al die heerlijke foto’s die we ook elke keer van je gewend zijn te krijgen op cd na een logeerpartij van Jesse bij jullie. Altijd is het feest voor de honden bij jullie. En wat zo fijn is dat jullie ook via mail met foto(‘s) het verblijf, van in mijn geval Jesse, delen. Zo genieten de baasjes ook op afstand. Jan en Astrid hebben net zo’n hart van goud als de Goldens die allen daar welkom zijn en in een goudnest verwelkomt worden. Een en al TOP!!!

Naomi

—————–
Eigenlijk verdient iedere hond zo’n vakantie!!
Het is natuurlijk niet leuk om je hond achter te laten als je op vakantie gaat en zeker niet als het de eerste keer is. Gelukkig konden we onze Bas eerst kennis laten maken met Astrid, Jan en Yeda. Vanaf dat moment wisten we wel dat Bas in goede handen zou zijn tijdens onze vakantie. Hij heeft 4 fanatastische weken beleefd en wij werden op onze vakantie d.m.v. whatsapp en email op de hoogte gehouden. Na afloop kregen we een fantastische DVD met foto’s en filmpjes mee. Eigenlijk verdient iedere hond zo’n vakantie!! Vooral namens Bas: dank jullie wel!

Allard

—————–
Pluim waard
Wij wisten bij voorbaat dat Yora (Labrador) daar goed opgevangen zou worden en wij daardoor met een gerust hart op vakantie hebben kunnen gaan. De verzorging is naar onze mening zeker een pluim waard. Dit o.a. naar aanleiding van een wond op haar linker voorpoot. Deze is enkele weken voordien veroorzaakt door een steek van een daas. De opvang zadel je hier helaas ook mee op om de verzorging voort te zetten.

Nogmaals onze hartelijke dank namens Saskia, Tom en Yora

—————–
Bedankt Jan en Astrid
voor de goede zorgen voor onze Tibbe! Voor de fijne lange wandelingen en de extraatjes met de feestdagen. We laten hem een volgende keer met een gerust hart bij jullie achter. Hartelijke groet van ons en een poot van Tibbe!

Marleen

—————–
Hallo Jan en Astrid,

Wij zijn er stil van; vanavond de fotoos en filmpjes bekeken van Sil en Yeda. Prachtige plaatjes zitten er tussen. Je hebt je roeping misgelopen. Sorry daar kan ik niets over zeggen misschien bak je ook wel heerlijk brood….Maar echt wij gaan er een paar uitvergroten!
Nogmaals heeeeel hartelijk bedankt voor de goede zorgen en deze mooie naslagwerken.
Dikke knuffel van Sil en groeten van een blije familie,

Carola

—————–
Topvakantie voor Sammy !

Net een pup en dan een familie bruiloft overzee. Sammy meenemen in het vliegtuig was geen optie. De eerste kennismaking met jullie was als een kadootje. We hadden er meteen allemaal alle vertrouwen in dat Sammy het bij jullie goed zou hebben. Voor zover hij het ons kan vertellen heeft hij genoten. De mooie vakantiefoto’s en jullie enthousiaste liefdevolle verhalen vulden dit aan. Sam heeft het super gehad met jullie en met Yeda. Het was fijn om af en toe via appjes en foto’s te volgen hoe het ging.
Jan en Astrid heel heel erg bedankt voor jullie liefde en zorg voor Sammy!

Ina

—————–
Lieve Jan en Astrid,

Wat een liefde voor dieren!
Vanaf de eerste dag dat we gingen kennismaken voelde het meteen goed.
En jullie weten dat ik niet iedereen toe vertrouw aan onze jurre.
Wij zijn zo ontzettend blij dat we jullie hebben mogen leren kennen en jurre nog meer want toen we hem na een week vakantie mee naar huis namen bleef hij jullie van uit de auto nakijken.
Hij heeft genoten van jullie en jullie lieverd Yeda.
Nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en liefde.
Tot snel…hele dikke kus van ons!

Daphne , Dennis en Jurre

—————–
Cosmo heeft genoten

Cosmo heeft enorm genoten van zijn logeerpartij. Bedankt voor de goede zorgen en het leuke verslag

Ingeborg

—————–
Een poot van onze Beau!!

Heey lieve Astrid en Jan, wat een heerlijke ervaring voor Beau en ons allen! We zijn super dankbaar dat Beau bij jullie zijn vakantie heeft mogen doorbrengen! Even was het een lastig besluit; gaat hij wel of niet met z’n baasjes mee op vakantie? Uiteindelijk kon het per saldo niet beter uitpakken! Prachtige liefdevolle en betrokken zorg voor onze lieve golden van nog maar net 1 jaar. Twee wekeng ga jij dapper uit logeren maar poeh wat heb je het fijn gehad!
Waanzinnig leuk om het verslag te lezen en we genieten nog vollop na de gave foto’s. Volgend jaar komt Beau heel graag weer, hier kan geen kennel tegen op! Nogmaals DANK… FANTASTISCH

Natsja

—————–

Lieve Jan & Astrid,

Bedankt voor jullie goede & lieve zorgen voor Dasja.
Aan de foto’s te zien heeft Dasja volop genoten, héérlijk gelopen én gezwommen.

Mochten we weer een logeeradres nodig hebben nemen we zeker contact met jullie op !!

Groetjes,
Davey, Marja en Dasja

—————–

Ik wilde je nog enorm bedanken
voor de goede zorgen voor Sticker. En niet te vergeten het ontzettend leuke logboek en de mooie foto’s!
Stick moest weer even wennen maar dat ging snel over.
Hij brengt de bal wel terug wat hij eigenlijk nooit deed. Lijkt alsof hij dat bij je heeft geleerd.
Leuk ook je stukje in het blog.
Wie weet tot ziens en nogmaals dank namens ons alle zes!!!
Hartelijke groeten, Ingeborg