Mag ik u even voorstellen “Olcay Brooks True Friends ” en de roepnaam is Iris.
Het zit namelijk zo:
Yeda is al weer een tijdje geleden overleden. Omdat ik al eerder had laten weten dat ik ooit weer een pupje wilde en er mee wilde trainen kreeg ik een tip van iemand dat er een mooie goed werkende reu een mooi goed werkend teefje had gedekt. Bij navraag bij de eigenaar van de reu bleek ik de fokker goed te kennen. Ik melde mij aan en werd op de lijst geplaatst, wij wilden weer een teefje en het afwachten was begonnen. Ze is geboren op 26 februari 2020. We zouden voor het eerst gaan kijken als de puppies 3,5 week oud waren maar omdat er Corona uitbrak ging dat niet door. De tweede keer zouden we gaan als ze 5,5 week waren en daar mochten we wel naar toe.

Iris 5,5 week

Wat een moppies ! Allemaal stuk voor stuk even leuk en knap.
In het weekend van 18/19 april mochten de hondjes gehaald worden. Mijn broer en ik gingen 19 april.Om dat de richtlijnen van het RIVM vrij streng waren ( wat logisch is ) mochten we maar met 2 personen er naar toe. We moesten naar Sittard in Zuid Limburg wat best nog wel een eindje rijden is. Eenmaal aangekomen bij de Leny en Gerard (de fokkers van dit nest ) moesten er nog wat formaliteiten doorgenomen worden en konden we weer op weg naar huis.
Jaja, het is best wel weer wennen zo’n kleine ukkepuk in huis, maar dat gaat vast wel weer goed komen. Ik ga er weer lekker mee trainen zodat ik mijn pensioentijd nuttig besteed.

Meer foto´s zie je in het Fotoalbum van Iris

inmiddels is onze Iris al weer wat groter geworden.