Onze grote ietwat bejaarde vriendin ( 11 jaar ) mocht hier weer even vertoeven. Ze is hier nu voor de tweede keer en al aardig ingeburgerd. Haar baasje had haar gebracht en toen hij weg was ging Daisy meteen lekker liggen slapen. Volgens mij heeft ze zich weer prima vermaakt. En met zo’n jonge bloem als Iris er bij blijft ze zelf ook nog een beetje jong. Ze zette er zo nu en dan eens een sprintje in om Iris proberen te pakken.

Veelal vermaakte zij zichzelf met een balletje. Ik gooide hem dan voor Iris een eind weg (op mijn manier ) en voor Daisy wat dichterbij want die botjes wil ik niet te veel belasten. Die meid kan net als ( bijna ) alle andere golden logees die we gehad hebben heerlijk smullen van haar eten. Ze is wel een beetje kieskeurig want de snacks die Iris krijgt lust ze veelal niet. Daarom had haar vrouwtje ook een flinke tas met lekkers meegegeven.


Ook heeft ze kennis gemaakt met onze vaste oppashond Venna. Venna is hier vaak twee keer per week, en soms drie. Venna is een hele makkelijke hond waar nog nooit een logé ruzie mee heeft gehad, dus wat dat betreft past ze hier goed tussen.

Lieve Daisy, het was weer fijn je hier te hebben en we hopen weer op de volgende keer.
Dikke knuffel van Astrid en Jan !